4.9

92 klanten waarderen ons gemiddeld met 4.9 uit 5 sterren!

Touren in Drenthe logo
4.9 5 92
menu
Sfeerfoto Touren E-Choppers Drenthe

Routes

Wij hebben een prachtige route door het natuurgebied Bargerveen in Drenthe uitgestippeld en een route die voert door de dorpen Schoonebeek, Nieuw Schoonebeek en Weiteveen.

De routes kun je bij het huren van onze scooters kostenloos op papier ontvangen, maar nog gemakkelijker is het om een navigatiesysteem mee te huren. Eéntje per groep is voldoende! En zo rijd je eenvoudig de mooiste routes zonder iets te missen.

Behalve deze routes kan je ook e-choppers huren bij onze basis in Weiteveen om een eigen route te rijden. Bij elke route of bij het vrij rijden kan je gebruik maken van onze arrangementen, picknicktassen en kan je ook diverse andere voertuigen huren zoals Fatbikes, E-Bikes of een bakfiets.

E chopper bij Wollegras in Bargerveen - Weiteveen

Boek nu een van onze tours:

foto bij Bargerveen

Bargerveen

Eén van de mooiste natuurgebieden van Drenthe is het, nabij Emmen gelegen, Bargerveen. In het Bargerveen zijn perfecte paden om met de e-chopper of e-scooter....

Meer over route Bargerveen

Check beschikbaarheid en reserveer

MEEST GEKOZEN
foto bij Oliedorp Schoonebeek

Oliedorp Schoonebeek

Een route vol leuke bezienswaardigheden en zeer geschikt voor kinderen! Je ziet prachtige monumentale boerderijen, de bekende olie "Ja-knikkers" en een oude luchtwacht-toren.....

Meer over route Oliedorp Schoonebeek

Check beschikbaarheid en reserveer

Ontdek Drenthe ook eens op een andere manier!

Reserveren