4.9

92 klanten waarderen ons gemiddeld met 4.9 uit 5 sterren!

Touren in Drenthe logo
4.9 5 92
menu
Sfeerfoto Touren E-Choppers Drenthe

Bargerveen E-scooter / E-Chopper tour

Eén van de mooiste natuurgebieden van Drenthe is het, nabij Emmen gelegen, Bargerveen. In het Bargerveen zijn perfecte paden om met de e-chopper of e-scooter een tour te maken. De mooiste plekjes passeer je op onze uitgestippelde route, waarbij er ook tijd is even te stoppen, bijvoorbeeld voor een versnapering. Als je een beetje geluk hebt, zie je onderweg dieren, zoals schapen, koeien, (roof)vogels, landgeiten en wie weet een groepje reeën.

Meteen reserveren

Veel te zien tijdens de scooterrit

Het mooie aan het Bargerveen is dat het een natuurgebied is met vergezichten, afwisselend heide, veel water, veengebieden, bomen en struiken, heuveltjes en wilde grasvelden. Er zijn ook rustplaatsen, monumenten en informatieborden geplaatst, dus er is veel te zien tijdens een scooterrit. Bovendien is het er rustig. De afwezigheid van autogeraas en geluiden van fabrieken en mensen is overweldigend.

foto bij Bargerveen E-scooter / E-Chopper tour
foto bij Bargerveen E-scooter / E-Chopper tour
foto bij Bargerveen E-scooter / E-Chopper tour
E chopper zonder persoon in de natuur
staande foto in natuur 2 e-choppers
elektrische fiets verhuur
fatbike huren

Op de scooter door het Bargerveen

Het natuurgebied Bargerveen is slechts deels toegankelijk voor elektrische scooters en e-choppers en wij hebben een route samengesteld die je zoveel mogelijk van dit uitgestrekte gebied laat zien. Je kunt tijdens de route natuurlijk ook even stoppen, de scooters op slot zetten en te voet nog iets meer het Bargerveen beleven. Uiteraard kun je ook een eigen route rijden als je e scooters of e choppers bij ons komt huren.

Mooiste Drentse veengebied

Maar ook tijdens het rijden passeer je de mooiste plekjes van de uitgestrekte natuur, ervaar je (op de stille e-chopper) de rust en schoonheid van het mooiste Drentse veengebied en zie je bijna altijd wel diverse dieren onderweg. Daarnaast is het ook gewoon heel leuk om met de scooter op pad te zijn als stel of groep. Eventueel met kinderen achterop een tweepersoons e-chopper.

Ontdek Drenthe ook eens op een andere manier!

Reserveren

Schaapskooi met restaurant en terras

Touren in Drenthe is gevestigd in Weiteveen. Dit is dan ook het startpunt voor de scooters die je bij ons kunt huren. Vlakbij het startpunt vind je ook de prachtige schaapskooi van het Bargerveen. Tijdens onze Bargerveenroute kom je hier natuurlijk voorbij en hier kun je ook even stoppen om in de schaapskooi te kijken of bij het naastgelegen restaurant iets te eten en/of drinken. Hier is ook een gezellig terras met prachtig uitzicht op het natuurgebied en voldoende ruimte de choppers te parkeren.

Picknick of arrangement in het Bargerveen

Je kunt natuurlijk (in een rugzag) zelf iets lekkers meenemen voor onderweg. Maar je kunt ook gebruik maken van onze complete picknickzak! Deze kun je bij het reserveren meteen bijbestellen, maar je kunt ook later nog contact met ons opnemen om je Bargerveen scootertoer hiermee compleet te maken. Ook hebben we arrangementen met heerlijke lunches en diners bij Restaurant De Witte Olifant. Dit prima restaurant is nabij het Bargerveen natuurgebied en met de e-choppers te bereiken maar je kan er ook voor kiezen met de auto of op de fiets naar het restaurant te gaan.

sfeerfoto picknick tijdens bargerveen scooter rit 3 sfeerfoto picknick tijdens bargerveen scooter rit 7

E-chopper rijden is voor iedereen leuk!

Het mooie van een rit met een e-chopper is dat dit voor bijna iedereen een leuke activiteit is. De meeste mensen hebben immers een rijbewijs en mogen dus op een e-scooter rijden. Het rijden is heel simpel en wordt duidelijk uitgelegd door onze medewerkers. En kinderen (of eventueel iemand die niet kan of wil rijden) kunnen achterop een tweepersoons scooter. Tijdens de Bargerveen route rijd je de meeste tijd door het rustige natuurgebied met voldoende brede paden. Ook voor iemand die nog niet eerder op een e-chopper heeft gereden is dit dus erg gemakkelijk en vrijwel zonder risico. Zoals in de reviews te lezen, komen groepen of stellen in alle gevallen enthousiast en vrolijk terug van de Bargerveen Scootertour van Touren in Drenthe.

vrijgezellenfeest dames e chopper rijden bargerveen

Reserveer meteen scooters voor een rit Bargerveen tour!