5

47 klanten waarderen ons gemiddeld met 5 sterren!

Touren in Drenthe logo
5 5 47
menu
Sfeerfoto Touren E-Choppers Drenthe

Ervaringen met Touren in Drenthe

Lees hier de volledige reviews zoals deze door onze klanten zijn geplaatst op Google.

Zelf een review plaatsen?

Zelf een review plaatsen? Plaats hem via onderstaande knop op Google en binnenkort staat je review ook hier op de site!

Review plaatsen op Google

Beoordeling:
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

We hebben een erg leuke tour gehad door de natuur van Emmen en omstreken. Ik raad je wel aan om een navigatie erbij te huren als je de complete route wil afleggen. De kaart die je mee krijgt is een beetje onduidelijk maar prima te vinden met je telefoon er naast. De e-choppers zijn van goede kwaliteit. Alles bij elkaar goed voor elkaar 👍

Simon Holthof (6 sept. 2021)
Beoordeling:
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Zeer leuke activiteit en een hele leuke route door de natuur en langs het water alleen hellaas dat we net op de laatst kilometer in een flinke bui zijn terecht gekomen😬

Stijn de Bie (27 aug. 2021)
Beoordeling:
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Super leuke middag op de E-chopper!! Nadat ik zelf een foutje maakte met de reservering, werd dit meteen opgelost. Geen enkel probleem. TOP !!

AnnM vdEl (27 aug. 2021)
Beoordeling:
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Wij hebben in de zomervakantie een e-chopper gehuurd bij Touren in Drenthe. Wij hadden gekozen voor de route door Bargerveen en hebben genoten van de prachtige natuur van Drenthe. Wij zijn geholpen door een aardige jongeman, de service was helemaal super! Wij raden iedereen aan om hier een e-chopper te huren.

Roy (26 aug. 2021)
Beoordeling:
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Leuke middag gehad uitleg is goed en duidelijk ook is het geen probleem om een passagier mee te nemen hiervoor hebben ze ook voldoende e choppers voor staan leuke routes

Bert-Jan Pieters (25 aug. 2021)
Beoordeling:
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Om 11 uur nog gebeld of er nog plek was voor 2 voor dezelfde middag, en dat was gelukt! Super leuke route door bargerveen. Alles werd duidelijk verteld! Echt een top middag gehad!!

Kim Welling (25 aug. 2021)
Beoordeling:
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Heerlijke middag gehad vorige week donderdag met leuke groep vrienden. Alles werd soepel en goed geregeld. Onderweg nog mensen enthousiast gemaakt dit ook een keer te gaan doen en de gegevens doorgegeven. Mooie route. Al met al genoten, gelachen en een heerlijke middag gehad

Monique Bolhuis (23 aug. 2021)
Beoordeling:
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Goede kwaliteit e-scooters, en voldoende op voorraad. Start locatie vanaf een industrie terrein, maar ze hebben mooie routes kant en klaar.

Patrick van Thiel (18 aug. 2021)