4.9

92 klanten waarderen ons gemiddeld met 4.9 uit 5 sterren!

Touren in Drenthe logo
4.9 5 92
menu
Sfeerfoto Touren E-Choppers Drenthe

E choppers huren met groep in Emmen, Drenthe

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje of activiteit voor familiefeest of vrijgezellenfeest in Drenthe? Wat dacht je van e-choppers rijden vanaf Weiteveen, vlakbij Emmen! Rijd met je groep een uitgestippelde route door het prachtige natuurgebied Bargerveen of zet een eigen route uit!

Wij hebben de grootste hoeveelheid e-choppers in de regio beschikbaar!

Ook kinderen kunnen mee met een 2 persoons scooter of een kinderzitje.

Een uitje met e-scooters heeft deze 5 voordelen:

  1. Jong en oud kunnen met een e-scooter rijden
  2. Bij onze goed bereikbare locatie in Weiteveen, gemeente Emmen, is een parkeerterrein en zijn toiletten
  3. Het vraagt geen bijzondere inspanning, dus iedereen kan meedoen
  4. Ook bij iets minder zonnig weer is dit uitje nog steeds leuk, zelfs in het najaar.
  5. Perfect te combineren met eten en drinken onderweg
foto bij E choppers huren met groep in Emmen, Drenthe
Groep op e-chopper bij pand Touren in Drenthe
Grote Groep op e-chopper bij pand Touren in Drenthe 2
Groep op e-chopper bij pand Touren in Drenthe 3

Iets zien tijdens je uitje in Drenthe

Het mooie is dat je de tocht met de e-choppers kunt vormgeven zoals je zelf wilt. Zo is het mogelijk een door ons samengestelde route te rijden. Je gaat dan natuurgebied Bargerveen in. Hiervoor zijn navigatiesystemen beschikbaar. Maar het is misschien nog leuker om een eigen route te gaan rijden! Zo weet je zeker dat er onderweg tijdens het rijden iets te zien is dat bij jouw collega’s, vrienden of familieleden in de smaak valt!

Ontdek Drenthe ook eens op een andere manier!

Reserveren

Perfect te combineren met een etentje naar keuze

Geen enkel feestje is compleet zonder eten en drinken! Met de e-choppers kun je perfect de horecagelegenheid van je keuze bezoeken. Zo zit je niet vast aan een bepaalde zaak of bepaald type gerechten. Je zoekt zelf een restaurant of plaats op waar je een high tea of lekkere sorbet kunt nuttigen in je route! Ook kan bij bijvoorbeeld een picknick in de natuur organiseren, wij hebben diverse picknicktassen samengesteld.

Arrangementen voor bedrijfsuitje

Als je een perfect passend geheel wilt maken van je groepsuitje dan helpen we je daar graag mee! Via Touren in Drenthe kunnen we ook arrangementen aanbieden. Je maakt samen een mooie scootertour door het Bargerveen natuurgebied en geniet tussendoor of na de rit van een heerlijke lunch of diner bij De Witte Olifant in  het nabijgelegen Klazienaveen. Perfect voor een uitje waarbij je alles geheel verzorgt wilt hebben tegen een gunstige prijs! Lees hier meer over arrangementen.

 

Reserveer en pas later het aantal scooters aan

Bij een bedrijfsuitje gaat het meestal om grotere groepen en is het lastig meteen een aantal scooters vast te leggen. Wij begrijpen dat en zijn bereid in eerste instantie het maximale aantal scooters dat je nodig hebt voor jou te reserveren. Vervolgens laat je een maand te voren even via een update weten wat het werkelijke aantal wordt, zodat we eventuele niet benodigde choppers aan iemand anders kunnen verhuren. Een week tevoren zetten we een definitief aantal voor je vast. Prima geregeld! Wij hebben de grootste voorraad e-choppers beschikbaar in de regio Emmen, dus ook voor grotere bedrijfsuitjes, familiefeesten of vrijgezellenfeesten kan je bij ons terecht. We kunnen zelfs een versierde e-chopper aanbieden!

Vragen of reserveren?

Kijk voor meer informatie bijvoorbeeld bij de veel gestelde vragen, meteen reserveren kan hier en contact opnemen is ook geen probleem!