4.9

92 klanten waarderen ons gemiddeld met 4.9 uit 5 sterren!

Touren in Drenthe logo
4.9 5 92
menu
Sfeerfoto Touren E-Choppers Drenthe

Onze voertuigen

Er zijn meerdere merken en types elektrische scooters te koop. Wij hebben, na veel onderzoek en vergelijken, gekozen voor éénpersoons e-choppers van Spyder Wheelz en tweepersoons e-choppers van E-lephant. Deze rijden goed en stabiel en zijn gemakkelijk te bedienen. Bovendien zien ze er lekker stoer uit!

Ook te huur: Elektrische fietsen (E-Bike) en Fatbikes!

Voor wie toch liever fietst hebben we ook enkele Fatbikes en Elektrische fietsen in de verhuur! Zo kan iedereen op een geschikt voertuig mee de Drentse natuur in! Uiteraard zijn de leketrische fietsen en Fatbikes ook te huur in combinatie met E-choppers en zijn deze vanaf dezelfde locatie in Weiteveen, nabij natuurgebied Bargerveen, te huren. Perfect als je met een groep bent en niet iedereen wil op een e-chopper rijden. Voor de e-bike en fatbike is geen rijbewijs nodig.

Binnenkort: E-trike en bakfiets!

Extra stabiel op pad met een E-chopper in trike uitvoering of met een bakfiets! Informeer naar de beschikbaarheid.

Fietsen en fatbike verhuur
foto bij Onze voertuigen
fatbikes bij bargerveen
E chopper met kinderzitje
e chopper huren met vrienden
foto bij Onze voertuigen

Speciale mogelijkheden

Kinderszitje

Wij hebben een e-chopper met speciaal kinderzitje beschilkbaar! Zo kunnen ook de kleintjes mee tijdens de tour! Lees meer info.

Versierde chopper

Voor vrijgezellenfeesten, verjaardagen of andere feestelijke gebeurtenissen kunnen we ook zorgen dat er een versierde E-chopper klaarstaat! Extra feestelijk!

Neem tijdig contact op om een chopper met kinderzitje of versierde chopper te reserveren want de beschikbaarheid is beperkt.

 

Ontdek Drenthe ook eens op een andere manier!

Reserveren