4.9

92 klanten waarderen ons gemiddeld met 4.9 uit 5 sterren!

Touren in Drenthe logo
4.9 5 92
menu
Sfeerfoto Touren E-Choppers Drenthe

E chopper met kinderzitje

Wil je een E-chopper huren met kinderzitje? Naast de E-choppers voor 2 personen waar kinderen achterop kunnen, hebben we ook een uniek kinderzitje beschikbaar! Zo kunnen ook kleine kinderen mee wanneer je als gezin of groep een E-chopperrit wilt maken in Drenthe. Neem contact met ons op om een elektrische E-chopper te reserveren met kinderzitje. De tweepersoons E-choppers reserveer je meteen via onze site. Zo kun je gemakkelijk en veilig met het hele gezin of met de familie of vriendengroep genieten van een ontspannen rit op onze elektrische E-choppers. Ze maken ook geen lawaai, dus het is een perfecte manier op met jong en oud op pad te gaan in Drenthe.

Contact opnemen

E chopper met kinderzitje
Picknick Bargerveen 2
Unieke E-chopper met kinderzitje
Picknick Schoonebeek

E-chopper huren met kind

Wanneer je een uitje hebt met het gezin of een grote groep, dan wil je natuurlijk graag dat iedereen hiervan kan genieten. Voor iets oudere kinderen hebben we daarvoor de 2 persoonsscooters waarbij kinderen achterop kunnen bij een volwassene. Als het kind nog te jong is, dan kun je nu ook een E-chopper huren met kinderzitje. Zo kunnen ook kinderen gezellig mee tijdens een gezinsuitje, familiedag of bijvoorbeeld met opa en oma.

Ontdek Drenthe ook eens op een andere manier!

Reserveren

E-chopper rijden door Drenthe

Vanaf Weiteveen kun je verschillende kanten op met onze choppers. Zo vind je ons op slechts enkele honderden meters van het Bargerveen natuurgebied. Het Bargerveen biedt vergezichten, meren en diverse dieren. Een uniek natuurgebied dat goed te bezoeken is op de stille E-choppers van "Touren in Drenthe." Daarnaast kun je ook onze Schoonebeekroute rijden. Je komt door de mooie dorpen aan de grens met Duitsland en ziet hier uiteraard ook diverse jaknikkers. Tijdens beide routes is er de gelegenheid om even te stoppen om iets te bekijken of bij een horecapunt iets lekkers te kopen. Maar je kunt natuurlijk ook onze picknicktas bestellen, zodat je op een zelf te kiezen plaats even rustig wat eet en drinkt. Wil je een E-chopper huren samen met je kind en een eigen route rijden? Ook dat is geen probleem!