5

70 klanten waarderen ons gemiddeld met 5 uit 5 sterren!

Touren in Drenthe logo
5 5 70
menu
Sfeerfoto Touren E-Choppers Drenthe

Wat te doen in Emmen?

Zoek je een leuke activiteit voor een dagje uit in de gemeente Emmen, Drenthe? Wat dacht je van een E-chopper tour! Met onze e-choppers kun je een bestaande of eigen route rijden. Iedereen met een rijbewijs of scootercertificaat rijdt er met veel plezier mee weg en kinderen kunnen achterop bij een tweepersoons e-chopper.

Met een groep of individueel

Het mooie aan het rijden met deze gave scooters is dat je dit met een groep tot wel 30 personen kunt doen, maar ook gewoon met je gezin of alleen! We zien regelmatig bedrijfsuitjes, vriendengroepen en mensen met een familiedag gebruik maken van onze e-choppers. Ze hebben altijd de grootste lol, want iedereen kan heel gemakkelijk een e-chopper besturen! Er gebeuren vrijwel nooit ongelukken en op dit moment mag je zonder helm rijden. Je hebt wel een auto- of scooterrijbewijs nodig. Dagelijks verhuren we ook scooters aan gezinnen of stellen die de natuur in de buurt van Emmen willen bekijken, het meest populair is natuurgebied Bargerveen waaraan we direct gevestigd zijn.

staande foto in natuur 2 e-choppers
E scooters weiteveen Wollegras
E chopper bij Wollegras in Bargerveen - Weiteveen

Tweepersoons e-choppers

Bijna iedereen wil graag zelf rijden en onze Spyder Wheels e-choppers zijn daar perfect voor! Daarnaast hebben we ook een aantal tweepersoons e-choppers. Op deze scooters kan iemand achterop worden meegenomen. Meestal zijn dit de kinderen of iemand die geen rijbewijs heeft. Zo kan toch iedereen gezellig mee!

Wat te doen in Emmen met een e-chopper

Met de scooters kun je een samengestelde route rijden, daarvoor zijn o.a. navigatiesystemen voor te huur, zodat dit super handig gaat en je de weg niet kwijt raakt. Maar je kunt ook zelf op pad gaan naar je favoriete plek in de gemeente Emmen. We zijn gevestigd in Weiteveen, lekker centraal, dus je kunt via allerlei rustige wegen en fietspaden vele kanten op!

Ontdek Drenthe ook eens op een andere manier!

Boek een tour

Arrangementen en Picknicken

Als je een dagje uit wilt in de buurt van Emmen mag lekker eten en drinken niet ontbreken! Uiteraard kan je zelf een van de vele horecagelegenheiden bezoeken die in Emmen en de buitendorpen te vinden zijn. Maar we bieden ook voordelige e-chopper arrangementen aan waarbij je rit door de natuur koppeld aan een heerlijke lunch of diner. Wil je onderweg lekker in de natuur een kleedje leggen of een bankje opzoeken enpicknicken? Daarvoor hebben we verschillende picknicktassen beschikbaar.

sfeerfoto picknick tijdens bargerveen scooter rit 2

Reserveer meteen online!

Via de website kun je meteen online reserveren voor de één- of tweepersoons scooters voor een datum naar keuze. Heb je vragen? Je kunt ons ook mailen, Whatsappen of bellen! En kijk ook eens op onze Facebookpagina!