5

47 klanten waarderen ons gemiddeld met 5 sterren!

Touren in Drenthe logo
5 5 47
menu
Sfeerfoto Touren E-Choppers Drenthe

Ervaringen met Touren in Drenthe

Lees hier de volledige reviews zoals deze door onze klanten zijn geplaatst op Google.

Zelf een review plaatsen?

Zelf een review plaatsen? Plaats hem via onderstaande knop op Google en binnenkort staat je review ook hier op de site!

Review plaatsen op Google

Beoordeling:
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Gezellige mannen bij de verhuur, duidelijke uitleg en top service. Wij hebben met 7 dames de Bargerveen route gemaakt. 1 van onze e-choppers, kreeg pech maar binnen 15 min stond er een andere. Wij gaan het zeker nog eens doen. Fantastisch mooie dag gehad.

Marinda Oost (18 jul. 2021)
Beoordeling:
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Een last minute booking gedaan. Allemaal goed geregeld en duidelijk. Service was goed. Het was even wennen aan de brede banden maar dat duurde niet lang of we raakten ermee vertrouwd. We waren met ons 8 en waren dol enthousiast. Herhaling vatbaar

M.W Boskamp (15 jul. 2021)
Beoordeling:
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Het was prachtig om mee te maken, voor herhaling vatbaar.

Herman arling (15 jul. 2021)
Beoordeling:
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Hebben zaterdag 10 juli j.l. met ons carnavalsgroepje de toppertjes een geweldige dag gehad. Wat is dat super gaaf op de E-choppers en een goede service. Was goed geregeld bedankt.

Lia Arling (15 jul. 2021)
Beoordeling:
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Enorme leuke dag gehad met knooppunten route.. Goed georganiseerd en fijne bike’s. Alleen mag er wel vering bij de achterbanden mensen met rug en nek klachten is het wat minder comfortabel voor. Prijs kwaliteit verhouding perfect en fijne uitleg en verhuurder.

Tessa Veenstra (11 jul. 2021)
Beoordeling:
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Heel leuk om te doen. Duidelijke uitleg en leuke e-choppers!

Martijn (11 jul. 2021)
Beoordeling:
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Hele leuke dag gehad! We hebben de scooters gehuurd met de familie. Dus met een redelijk grote groep. Helaas konden 2 toch niet mee, maar dit was geen probleem en het geld werd gewoon teruggestort daarvoor. Uitleg was goed waardoor iedereen vlot en gemakkelijk weg kon rijden. Je kunt routes meekrijgen, maar wij hebben onze eigen route gereden. Wat precies binnen de tijd, met korte stop, te doen was. We gaan zeker nog eens een keer e-scooters huren hier.

Stefanie de Ridder (6 jul. 2021)
Beoordeling:
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Mooie scooters goed onderhouden. Mooie route met de navigatie die we gehuurd hadden. Heel goed en vriendelijk geholpen Belde 12 uur kon om 13:00 nog gebruik maken Echt super echt een aanrader. Gegeten bij wollegras was ook erg leuk. De route die je maakt komt echt overal langs. Je ziet echt een hoop van de omgeving.

Shannon Sieperda (3 jul. 2021)