4.9

92 klanten waarderen ons gemiddeld met 4.9 uit 5 sterren!

Touren in Drenthe logo
4.9 5 92
menu
Sfeerfoto Touren E-Choppers Drenthe

E-chopper huren in Weiteveen?

Ideaal voor een dagje uit met het gezin, als stel, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje is het huren van e choppers. E choppers hebben namelijk veel leuke voordelen en zijn het perfecte vervoermiddel om natuurgebied Bargerveen in Weiteveen in te gaan.

Zelf bepalen of een route rijden

Je kan bij ons een e-chopper huren en zelf bepalen waar je naartoe gaat. In een dagdeel kan je bijvoorbeeld gemakkelijk enkele dorpen in de omgeving bezoeken zoals Schoonebeek, Klazienaveen, Erica of Zwartemeer. Maar ook kan je een door ons uitgestippelde route volgen. Deze vertrekt vanuit onze verhuurlocatie in het centrum van Weiteveen en voert je door de mooiste plekken in het Bargerveen natuurgebied. De route is gratis op papier verkrijgbaar maar je kan tegen een kleine extra vergoeding een simpel navigatiesysteem huren die je gemakkelijk op het stuur van de e-chopper klikt. Als je met een groep de route gaat rijden is er slechts een navigatiesysteem nodig.

E scooters weiteveen Wollegras
staande foto in natuur 2 e-choppers
Groep op e-chopper bij pand Touren in Drenthe 3

Weiteveen ligt aan het Bargerveen

Het grootste voordeel van het huren van e choppers in Weiteveen is dat deze kleine Drentse plaats direct aan het prachtige natuurgebied Bargerveen (Veenland) is gelegen. In dit uitgestrekte natuurgebied zijn de afgelopen jaren mooie brede betonpaden aangelegd. Hierdoor is het gebied veel toegankelijker geworden voor zowel wandelaars, fietsers als e-choppers. Het natuurgebied bestaat uit gras en heidevelden op veen, hier en daar wat bos en veel water. Er zijn vele dieren te zien zoals de schapen die vanuit Weiteveen het gebied in worden gebracht door de herder. Ook reeën, vossen, konijnen, adders en vele vogelsoorten kan je soms tegenkomen. En daarnaast ook heerlijke rust en stilte. Ook zijn er Geocaching locaties te vinden. Bij de schaapskooi, welke je op nog geen vijf minuten rijden van onze verhuur vindt, is tevens een horecazaak met terras aanwezig en kan de schaapskooi zelf ook bezichtigd worden.

Ontdek Drenthe ook eens op een andere manier!

Reserveren

Voordelen E chopper huren in Weiteveen

  • Laagdrempelig, bijna iedereen kan er gemakkelijk op rijden (wel auto of scooter rijbewijs nodig)
  • Betaalbaar: bij ons huur je tegen lage prijs een e chopper per dagdeel
  • Geruisloos: e-choppers rijden op stroom en maken dus geen herrie
  • Er zijn ook tweepersoons e-choppers zodat de kinderen mee kunnen
  • Te combineren met een lunch, diner of picknick
  • Wie niet op de chopper kan of wil rijden kan ook een elektrische fiets of Fatbike huren
  • Veilige helm inbegrepen
  • Verhuurlocatie direct aan het Bargerveen natuurgebied en met horeca in de buurt

E chopper rijden met groep

Wij hebben het grootste aantal e-choppers beschikbaar in de regio Weiteveen. Als je voor een bedrijfsfeest, familiedag of vrijgezellenfeest een groter aantal e-choppers wilt huren dan is Touren in Drenthe de beste keuze. Zie hiervoor ook onze vele positieve reviews! Bij aankomst is tevens een kop koffie of thee, fris en enkele lekkernijen verkrijgbaar. Ook zijn er toiletten en is er voldoende parkeerplaats in de directe omgeving van het vertrekpunt. Voor groepen hebben we tevens voordelige arrangementen en picknicktassen beschikbaar!

Reserveer op tijd

Zeker voor grote groepen is het verstandig om ruim op tijd te reserveren! Wij hebben een grote vloot aan een- en tweepersoons e-choppers en ook fatbikes en elektrische fietsen maar deze kunnen op de mooiste dagen van het jaar toch allemaal verhuurd zijn. Voorkom dus teleurstelling en reserveer tijdig, aantallen kunnen eventueel later nog worden bijgesteld.

Meteen reserveren