We zijn deze winter periode gesloten. Je kunt vanaf 1 maart weer bij ons terecht. Je kunt wel alvast reserveren!
4.9

56 klanten waarderen ons gemiddeld met 4.9 sterren!

Touren in Drenthe logo
4.9 5 56
menu
Sfeerfoto Touren E-Choppers Drenthe

Coronaproof uitje? Ga E-Touren in Drenthe!

Op zoek naar een coronaproof uitje in Drenthe? Wat dacht je van onze E-choppers! Heerlijk in de buitenlucht en afstand houden gaat vanzelf! Onze stoere e-scooters reserveren is gemakkelijk online en dus contactloos te regelen. Je kan een door ons uitgezette route rijden, maar extra leuk is het om zelf je eigen route te bedenken die voor jullie extra bijzonder is.

Met vrienden of familie op de e-chopper!

Heb je ook zin om weer eens met vrienden of familie iets leuks te gaan doen? Maar loop je vast omdat de meeste uitjes momenteel niet kunnen of simpelweg niet ‘coronaproof’ zijn? De zoveelste wandeling heb je op een bepaald moment ook wel gezien. Dan is het huren van onze e-choppers een prima idee! Iedereen vindt het leuk om met de geruisloze e-choppers te rijden, zo in de buitenlucht en een stukje uit elkaar rijdend is dit zeker een perfect coronaproof uitje!

E-choppers klaar voor vertrek in drenthe coronaproof uitje
E chopper zonder persoon in de natuur
E choppers in Emmen centrum
e scooters huren in touren in het bos
E choppers in het bos
E scooters weiteveen Wollegras
E chopper bij Wollegras in Bargerveen - Weiteveen
E-scooters bij Menges en de Vries te Emmen huren

Coronaproof uitje voor bedrijven

Voor veel personeelsverenigingen en bedrijfseigenaren is het lastig om het personeel een leuke dag te bezorgen. Evenementen zijn afgelast en bijeenkomsten in een zaal mogen niet. Een flesje wijn of cadeaubon aanbieden is ook niet echt een goed alternatief voor een uitje met het bedrijf.

Maar met een groepje collega’s gezamenlijk op de e-scooter kan natuurlijk prima! Zet je eigen route uit in de vorm van een speurtocht met bijvoorbeeld versnaperingen onderweg of volg één van onze routes en neem in je rugzak een lunchpakket of iets anders lekkers mee!

Een coronaproof bedrijfsuitje is in een handomdraai geregeld bij Touren in Drenthe en is vermakelijk voor jong en oud!

Ontdek Drenthe ook eens op een andere manier!

Boek een tour